4C in 4Colors eTwinning Projemiz

4C in 4Colors

09.12.2020 892

4C in 4Colors

Polonya, Portekiz, Slovenya, Slovakya, İtalya , Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye ortaklığı ile 8 ülkeden 16 öğretmenin birlikte yürüttüğü 4C in 4Colors uluslararası etwinning projesi okulumuz İngilizce öğretmeni Şule Mürtezaoğlu ve 9 Proje A sınıfından öğrencileri ile (Şevval Ş, Elif A. , Zeynep Yaren S., Rüyanur B., Hilal Yıldız D.)birlikte yürütülmektedir. 4C in 4Colors projesinin amacı 21.yüzyıl becerileri olarak adlandırılan eleştirel düşünme,yaratıcılık, işbirliği ve iletişim becerilerinin geliştirilerek; öğrencileri 21.yy dünyasına hazır hale getirmektir. Steam eğitim yaklaşımının da içinde yer alan 21.yüzyıl becerilerinden "4C( Critical thinking, Creativity, Communication,Collaboration) " projenin ana temasını oluşturmaktadır. Öğrencilerimizin kültürel ve insani değerlerimizden kopmadan karakter gelişimi sağlam, dijital çağa ayak uyduran ,yeniliklere açık, BİT becerileri gelişmiş ,iletişim ve işbirliği konusunda yetkin bireyler olmaları amaçlanmaktadır.

09-12-2020