Our Values Via Fables

06.05.2022 205

'Our Values via Fables'  eTwinning projesi 15-17 yaş aralığında öğrenci grubu ile Türkiye, Azerbaycan, ve Romania ortaklığında 11 ortak  ile pandemi döneminde uzaktan eğitimle  yürüttüğümüz bir projedir. Kasım 2020 de başlayıp Haziran 2021 başı itibari ile sona ermiştir.

Öğrencilerimizi ortak değerlerimiz konusunda bilinçlendirmeyi , bunu yaparken Fablların hem Türk hem de dünya edebiyatının önemli unsurları olduğunu, her fablın içeriğinde ahlaki, toplumsal ve etik değerler taşıdığı ve sonunda okuyucuya bir ders verdiği bilincinden hareketle değerlerimizi anlamayı ve anlamlandırmayı  ,öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma gibi İngilizce becerilerini geliştirmeyi , Fabllar aracılığıyla değerler konusunda farkındalık yaratmayı amaçladığımız bir projedir.