ECOLOGICAL LIFE IS POSSIBLE

16.01.2022 1963

ECOLOGICAL LIFE IS POSSIBLE

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şule MÜRTEZAOĞLU ve öğrencileri küresel iklim krizine dikkat  çekmek, öğrencilerimizi ve bulundukları çevreyi bu konuda bilinçlendirmek için yeni bir eTwinning projesine başlattılar.

' Ecological Life is Possible' projesi Türkiye ,Polonya, Portekiz, İtalya, Hollanda,Arnavutluk ve Romanya dan öğretmen ve öğrencilerin yürüttükleri bir sosyal sorumluluk projesidir.Bu projede  Küresel iklim krizi ve doğa olaylarına dikkat çekerek çevre kirliliği ,doğal kaynakların bilinçsiz kullanımı ,atıklar gibi konularda farkındalık yaratmak hedeflenmiştir. Tüketim toplumu yerine bilinçli, üretken bireylerden oluşan bir toplum oluşturmak için doğal kaynakların doğru ve verimli kullanılması , atıkların çevre kirliliğine neden olmadan yok edilmesi veya geri dönüştürülmesi ve israfın önlenmesi konularında çalışmalar yapılacaktır.