CONNECT TO THE LIFE

16.01.2022 1991

CONNECT TO THE LIFE

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şule MÜRTEZAOĞLU ve öğrencileri tarafından yürütülen ' Connect t@ the life' projesi Türkiye , Almanya, Italya , Romanya ve Ürdün den  öğretmen ve öğrencilerin bir araya gelerek dijital bağımlılık üzerine farkındalık yaratmak , nedenlerini araştırmak , öğrencileri nasıl etkilediğini ve nasıl baş edecekleri konusunda yol göstermek  amacıyla kurulmuştur.

Bu projede yapılan çalışmalar ile öğrencilerimizin hem dijital bağımlılık konusunda farkındalıklarını arttırmayı ve bu probleme karşı çözüm yolları ortaya koyabilmelerini hem de akranları ile işbirliği içerisinde dil becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Proje sürecinde ise çeşitli web 2 araçları ile seminerler, sunumlar , sergiler vs . yaparak teknolojinin olumlu yönde kullanılmasını da teşvik etmeyi planlıyoruz.